Google mainonta Performance Max – maksimitulokset

Tarjoan Google mainonta Performance Max – maksimitulokset-mainontaa rautaisella ammattitaidolla. Digimarkkinoinnin työssäni olen oppinut tuntemaan Google -mainonnan viimeisimmätkin tipsit ja tärpit. Teen tuloksellista Google -mainontaa.

Huo­lel­li­ses­ti suun­ni­tellulla Google mainonnalla var­mis­tat yri­tyk­sesi me­nes­ty­mi­sen myös ver­kos­sa. Sen avulla yrityksesi vakuuttaa asiakkaat jo ensikosketuksesta lähtien ja viestit tuotteistasi ja palveluista entistäkin tehokkaammin. Google -mainonta on edullisempaa, paremmin kohdistettavissa ja tavoitat sen avulla yhä enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Mikäli sivuillasi ei ole aikaisemmin tehty hakukoneoptimointia, suosittelen palvelua Google-mainonnan yhteyteen. Google Performance Max -mainonta voi olla huomattavasti kustannustehokkaampaa kun sivut ovat käyttäjäystävällisiä ja optimoitu tärkeille hakusanoille.

Google Ads – tulokset

Haluatpa sitten lisätä verkkosivuston liikennettä, lisätä bränditietoisuutta tai lisätä konversioita, Google Ads tarjoaa tehokkaan alustan tavoitteidesi saavuttamiseen. Google Adsin laajan kattavuuden ja tarkkojen kohdistusvaihtoehtojen ansiosta voidaan tavoittaa kohdeyleisösi juuri sillä hetkellä, kun he etsivät sinun kaltaisiasi tuotteita tai palveluita.

Tarjoamalla osuvia avainsanoja mainoksesi näkyvät hakukoneiden tulossivujen yläosassa, mikä varmistaa maksimaalisen näkyvyyden ja ohjaa laadukasta liikennettä verkkosivustollesi. Google Ads tarjoaa myös erilaisia ​​mainosmuotoja, kuten tekstimainoksia, näyttömainoksia ja videomainoksia, joiden avulla voidaan tavoittaa yleisösi mahdollisimman tehokkaasti. Yksityiskohtaisen analytiikan ja tulosseurannan avulla voidaan mitata kampanjoidesi menestystä ja tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä tulosten optimoimiseksi. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien!

Google mainonta Performance Max – maksimitulokset kampanjamuoto on uudenlainen, täysin automaatioon pohjautuva mainonnan muoto. Performance Maxin avulla maksimoit mainonnan tulokset Googlen jatkuvasti kehittyvää tekoälyä hyödyntäen.

Google Performance Max -kampanjan ytimessä ovat myös konversiotavoitteet. Itse mainonnan toteutus pohjautuu entistä vahvemmin koneoppimiseen ja tavoitteena on maksimoida kampanjan tulokset tekoälyä hyödyntäen.

Google Performance Max kampanjoissa kaikki mainokset ovat responsiivisia ja Google näyttää mainoksia parhaimmissa sijoitteluissa eri mainosvariaatioita pyörittäen.

Mikä merkitys on Google-näkyvyydellä ja kuinka parantaa sitä?

 • Pelkästään suomalaiset tekevät yli 30 miljoonaa Google-hakua päivässä.
 • Google Performance Max -mainonnassa tuloksia on nähtävillä heti mainostamisen aloittamisesta.

Valmiit starttipaketit

Jokaisella Google-starttipaketilla saat näkyvyyttä ja konversioita ja kasvatat liiketoimintaasi. Google Ads mahdollistaa myös nopean reagoinnin muuttuvissa tilanteissa. Budjettia voi muokata kysynnän ja sesonkien mukaan, päättää milloin mainosten halutaan näkyvän ja muokata mainosten sisältöä aina tarpeen mukaan.

Starttipaketit voidaan aloittaa sopimuksen mukaan, heität vain yrityksesi linkin, niin tarkastan ja analysoin sivuston ja aloitan kampanjoinnin. Kampanjat lasketaan kuukauden ajalle kerrallaan, eli tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin. Asiakas voi aina kattavan raportin perusteella päättää kampanjan jatkosta.

TARJOUKSEEN SISÄLTYY:

 • Alkukartoitus
 • Hakusanojen analysointi
 • AI Optimoidut kampanjasi hakutermit
 • Kilpailutilanteen seuranta ja reagointi muutoksiin.
 • Google-mainonnan modernit AI-kehitystoimenpiteet.
 • Räätälöidyt mainoskampanjat, ykköstavoitteena tulokset.
 • Konversion mittaus -> kuinka tuottavaa mainonta on yrityksellesi.
 • Mainonnan kohdennukset ja aikataulutukset.
 • Tulosten jatkuva analysointi

MAINONNAN HYÖTY YRITYKSELLE:

 • Brändin tunnettuuden kasvattaminen.
 • Näkyvyys hakutulossivulla.
 • Liiketoiminnan kasvuun optimoitu yrityssivusto.
 • Valtaat uusia markkinoita ja kohderyhmiä.
 • Löydyt ennen kilpailijoita.
 • Nappaat ostoaikeissa olevat asiakkaat.
Google mainonta Performance Max - maksimitulokset mikahoo ai digimarkkinointi google maksimitulokset tarjous
Google mainonta Performance Max - maksimitulokset

Kampanjaraportointi

Saat sovittuna ajankohtina raportin sähköpostiisi Google Performance Max -kampanjan suoriutumisesta. Teen raportista selkeästi ymmärrettävän, josta näet kuinka moni on nähnyt mainoksesi ja kuinka moni on ollut kiinnostunut mainoksistasi.

Raportti sisältää myös tiedot käytetyistä avainsanoista ja niiden tehokkuudesta. Näin voit seurata mainoskampanjoidesi vaikuttavuutta ja voidaan yhdessä hienosäätää strategiaa tarpeen mukaan.

Asiakkaan suunnittelema mainosbudjetti

Voit määritellä paljonko haluat käyttää mainostamiseen rahaa päivittäin. Maksat kuukauden aikana enintään summan päiväbudjetti kerrottuna päivien määrällä kuukaudessa.

Voit valita myös haluatko keskittyä määrittämiin tapahtumiin eli konversioihin, konversioon liitettyihin arvoihin vai klikkauksiin. Jos valitset klikkaukset, voit halutessasi valita korkeimman klikkauskohtaisen hintatarjouksen.

Tai näin mainontaa aloitellessa: minkä verran sinulla on varaa hävitä mainontaa aloitellessa? Mainonnan tehokkuus ja klikkien hinnat nimittäin selviävät oikeastaan vain kokeilemalla. Kun kampanja on käynnissä, alkaa syntyä tilastoa.

Aloitetaan kohtuullisella budjetilla varmistaaksesi mainonnan positiivisen tuoton, ja kuitenkin niin suurella, että syntyy tilastoja. Euro päivässä antaa tilaston, mutta niin hitaasti, ettet jaksa odottaa. Kokemus on todennäköisesti: ”Kokeilin Google-mainontaa, mutta ei se johtanut mihinkään.” Määrätietoisuutta peliin ja suurempi summa vaikkapa kuukauden aikajaksolle, niin saadaan oikeasti dataa päätöksenteon perusteeksi.

Esimerkiksi: Mainosbudjetti 10 euroa päivässä, eli 300 euroa kuukaudessa. Tällä summalla voisit saada sivuillesi 300 kävijää, joista viisi tekee 300 euron arvoisen oston. 300 euron panoksella 1500 euron liikevaihto. Onko se sinun toiminnassasi kannattavaa? Oliko kyseessä kertaosto, vai saitko mahdollisesti houkuteltua itsellesi uusia asiakkaita, jotka ostavat säännöllisesti seuraavien vuosien ajan?

Analytiikan perusteella voidaan tehdä valistuneita päätöksiä jatkosta. Varmistetaan ensin positiivinen tuotto, käännetään sitten hanaa isommalle.

ProTip: Sadasta mainostasi klikanneesta henkilöstä 1–3 prosenttia päätyy tekemään sen toimenpiteen, jonka toivot heidän tekevän.

 • Palvelua haetaan 1000 kertaa kuukaudessa.
 • Mainoksesi on esillä jokaisella 1000 kerralla.
 • Mainoksesi houkuttelee klikkaamaan 10 prosenttia mainoksen nähneistä.
 • Sivullesi päätyy 100 henkilöä kuukaudessa.
 • 1–3 heistä ottaa yhteyttä/varaa ajan/ostaa verkkokaupasta.
Päiväbudjetti ja kuukausittainen mainosbudjetti

Voit asettaa kullekin mainoskampanjallesi päiväbudjetin eli määrän, jonka olet valmis käyttämään mainontaan päivässä. Jos esimerkiksi olet asettanut päiväbudjetiksi 50 €, tarpeeksi usean mainosklikkauksen jälkeen mainoksesi lakkaa näkymästä loppupäivän osalta, koska päiväkohtainen budjetti on täyttynyt.

Google itse neuvoo aloittelijoita kokeilemaan 10 – 50 € päiväbudjettia. Mutta näkyvyyttä saa myös esim. 5€ päiväbudjetilla.

Päiväbudjetin saat jakamalla kuukausibudjetin (määrä, jonka olet valmis käyttämään Google Ads -mainontaan kuukaudessa) kuukauden keskimääräisellä päivien määrällä (30,4).

Jos esimerkiksi käytät kuukaudessa 200 € mainontaan, päiväbudjettisi on:

200 € / 30,4 = 6,578… ~ 6,60 € / pv

Usein kuulee kysymyksen: ”Mitä se Googlemainonta maksaa?” tai ”Minkä verran siihen on järkevää varata rahaa?”. Suoraa vastausta tähän ei voi antaa – joku käyttää 100 euroa kuukaudessa, toinen 10 000 euroa. Ehdottaisinkin, ettet kysy, mitä mainonta maksaa, vaan kuinka paljon mainonnalla voit tehdä uutta liikevaihtoa kannattavasti.

Käytössäni olevat työkalut

 • UberSuggest Pro – AI -tekoäly teknologiaa käyttävä avainsana, sisällön luonti/tarkastus työkalu
 • Google ADS -mainostyökalu
 • Canva Pro – kuvien, videoiden, logojen luomiseen
 • Google analytics – analytiikkatyökalu verkkosivuille, joka mittaa verkkosivun kävijävirtaa, sen laatua sekä käyttäytymistä verkkosivuilla.
 • Google Search Console – paljon hyödyllistä tietoa hakusanaoptimointiin.
Varmista kysyntä tuotteellesi tai palvelullesi

Tämä voi vaikuttaa itsestään selvältä, mutta jotta Google-mainonnasta ylipäätään olisi hyötyä yrityksellesi, varmista kiinnostus tuotetta tai palveluasi kohtaan. Google Ads -mainonta ei ole oikotie myyntiin, vaan toimii myynnin tukena.

Google mainonta Performance Max - maksimitulokset mikahoo digimarkkinointi kampanja mainonta

Oikean kohderyhmän kohdentaminen Google Performance Max avulla

Google mainonta Performance Max – maksimitulokset tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, joiden avulla voit tavoittaa juuri oikean kohderyhmän. Voit kohdentaa mainoksesi esimerkiksi tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, ikäryhmään, kielen tai kiinnostuksen kohteisiin perustuen. Tämä tarkka kohdentaminen mahdollistaa mainosten näyttämisen vain niille henkilöille, jotka todennäköisimmin ovat kiinnostuneita tarjonnastasi.

Kohderyhmätietojen lisäksi voit hyödyntää myös avainsanoja, joiden avulla mainoksesi näkyvät käyttäjille, jotka tekevät relevantteja hakuja Google-hakukoneessa. Avainsanat ovat olennainen osa Google Performance Max -mainontaa ja auttavat sinua tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat juuri oikealla hetkellä.

Google Ads -mainonnan avulla voit myös hyödyntää erilaisia mainosmuotoja, kuten teksti- ja kuvamainoksia, videomainoksia sekä responsiivisia mainoksia. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda monipuolisia ja houkuttelevia mainoskampanjoita, jotka herättävät käyttäjien mielenkiinnon ja ohjaavat heidät verkkosivustollesi.

Google Performance Max -kampanjan toteutus käytännössä

Kuten muillekin kampanjoille, asetetaan Google Performance Max kampanjatavoite, ja kampanjaan lisätään sisällöt mainosteksteistä sopivaan kuva- ja videomateriaaliin. Kampanjalle voi luoda myös omia ryhmiä sisällöistä, mikäli halutaan painottaa esimerkiksi eri teemoja tai kohdeyleisöjä samassa kampanjassa. Kampanjaan voi määrittää yleisöjä eri sisältöryhmille ja antaa Googlelle ohjeistus yleisön kohdentamiseen. Kuten muihin mainoksiin, voi Performance Maxiin myös asettaa mainoslaajennuksia. 

Hintatarjousstrategiaksi asetetaan kampanjan tavoitteiden mukainen smart bidding -strategia, kuten konversioiden tai konversioarvon maksimointi. Lisäksi voit optimoida  kampanjan lähettämään liikenne relevanteimmille laskeutumissivuille (URL expansion), jolloin mainokset näkyvät laajemmilla hauilla. Kun halutaan enemmän kontrollia mainontaan, voidaan jättää tietyt laskeutumissivut mainonnan ulkopuolelle. Voit myös kohdentaa mainoksen pelkästään ohjaamallesi laskeutumissivulle ottamalla URL-laajennoksen pois käytöstä.


Johtopäätökset: Miksi Google Performance Max -mainoskampanjat ovat kustannustehokas markkinointiratkaisu.

Google Performance Max -kampanjat ovat erinomainen tapa markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi verkossa. Ne tarjoavat kohdennetun näkyvyyden ja tavoittavat käyttäjiä, kun he ovat jo aktiivisesti etsimässä relevantteja tuotteita tai palveluita.

Google Ads -mainonta on myös kustannustehokasta. Voit asettaa budjetin mainoskampanjalle ja maksat vain silloin, kun käyttäjä klikkaa mainostasi. Tämä tarkoittaa, että voit säätää budjettiasi ja optimoida mainontasi tuloksien perusteella.

Lisäksi Google Ads tarjoaa kattavat analytiikkatyökalut, joiden avulla voit seurata kampanjasi suorituskykyä ja saada arvokasta tietoa markkinoinnin optimoimiseksi. Voit tarkastella mainostesi näyttökertoja, klikkausmääriä, konversioita ja mainoskuluja, ja tehdä tarvittavia muutoksia kampanjaasi parempien tulosten saavuttamiseksi.

Kaiken kaikkiaan Google Performance Max -kampanjat tarjoavat kustannustehokkaan markkinointiratkaisun, jonka avulla voit tavoittaa oikeat asiakkaat ja saavuttaa halutut tulokset.

Google mainonta Performance Max - maksimitulokset mikahoo ai digimarkkinointi wordpress woocommerce google mainonta SEO
Scroll to Top
GDPR-evästeiden hyväksyntä Real Cookie Bannerin avulla